Eddo impex

Despre noi

Societatea noastră s-a infiinţat in 1994, desfăşurând în perioada 1994-2005 diferite activităţi predominant comerciale.
Din 2005 am devenit reprezentanţii firmei Pavlis a Hartman spol. s. ro (P&H) din Cehia. Această societate este o producătoare binecunoscută pe plan european de echipamente de prevenire si protecţie împotriva incendiilor, şi în special a hidranţilor interiori. Este de menţionat că în 2003 societatea Pavlis a Hartmann spol. s. ro a avizat pentru prima dată in Romania hidranţii interiori cu furtun semirigid, având la acea vreme pe lângă certificarile CE si un aviz al pompierilor militari din România. In 2004 s-au obţinut si avizele pentru hidranţii interiori cu furtun plat. Pricipalul atuu al acestor produse este calitatea în contextul unui preţ accesibil.
Datorită celor mai sus amintite, hidranţii P&H au fost instalaţi în nenumarate investiţii mari din ţară, doar câteva exemple fiind IKEA Bucureşti, Real si Praktiker Piteşti, Grand Hotel, Polus Center si Cora Cluj, etc.

Începând cu a doua parte a anului 2006 suntem angajaţi şi intr-o alta activitate comercială, şi anume promovarea si vânzarea materialelor didactice produse de renumita firmă multinaţională 3B Scientific GmbH cu sediul în Germania.
Datorită calităţii ridicate şi a marii diversităţi (peste 20000 de articole), produsele 3B Scientific au ajuns şi ajung in continuare prin intermediul nostru in şcolile si facultăţile tuturor judeţelor din România.


Created by: ZOLTAN I. [contact] © 2013 All rights reserved!